Facebook

ABS sensoren TOYOTA AURION

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2006 tot 09.2011
200
272
Sedan

ABS sensoren TOYOTA AURION

ABS-sensor op uw TOYOTA AURION uitlezen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.