Facebook

ABS sensoren TOYOTA AVALON Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1999 tot 12.2004
157
214
Sedan

ABS sensoren TOYOTA AVALON Sedan

ABS-sensor op uw TOYOTA AVALON Sedan uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADSCHRYSLER. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.