Facebook

ABS sensoren TOYOTA bB I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2000 tot 11.2005
57
78
MPV
Vanaf 03.2000 tot 12.2005
80
109
MPV
Vanaf 03.2000 tot 12.2005
77
105
MPV

ABS sensoren TOYOTA bB I

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij controleren altijd bij de TOYOTA bB I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.