FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan

ABS-sensor op uw TOYOTA CAMRY Sedan uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.