Facebook

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2011 tot heden
109
148
Sedan
Vanaf 01.2015 tot heden
110
150
Sedan
Vanaf 09.2011 tot heden
133
181
Sedan
Vanaf 10.2011 tot heden
131
178
Sedan
Vanaf 09.2012 tot 09.2018
115
157
Sedan
Vanaf 09.2011 tot 12.2017
204
277
Sedan
Vanaf 12.2012 tot heden
183
249
Sedan

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan

ABS-sensor op uw TOYOTA CAMRY Sedan uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZROVER. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.