Facebook

ABS sensoren TOYOTA CAMRY

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CAMRY

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Zelf monteren ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.