Facebook

ABS sensoren TOYOTA CAMRY

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.1997 tot 09.2002
93
126
Sedan
Vanaf 08.1996 tot 11.2001
96
131
Sedan
Vanaf 08.1996 tot 11.2001
140
190
Sedan
Vanaf 08.1996 tot 11.2001
135
184
Sedan

ABS sensoren TOYOTA CAMRY

Zelf monteren ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CAMRY. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABBEDFORDKIA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.