FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren TOYOTA CARINA E Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CARINA E Sedan

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CARINA E Sedan komen.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINLADAJAGUARCADILLACCITROEN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.