FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren TOYOTA CARINA E Sportswagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CARINA E Sportswagon

ABS-sensor op uw TOYOTA CARINA E Sportswagon uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.