Facebook

ABS sensoren TOYOTA CARINA E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12.1993 tot 09.1997
85
116
Hatchback

ABS sensoren TOYOTA CARINA E

ABS-sensor op uw TOYOTA CARINA E uitlezen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.