FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA CARINA II Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CARINA II Sedan

ABS-sensor op uw TOYOTA CARINA II Sedan uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDAFIVECOAUDI. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Je kunt bij ons betalen via iDeal

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.