FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA CARINA II Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CARINA II Stationwagen

ABS-sensor op uw TOYOTA CARINA II Stationwagen uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.