Facebook

ABS sensoren TOYOTA CARINA II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CARINA II

ABS-sensor op uw TOYOTA CARINA II uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTIVECOAUDIDACIABEDFORDPLYMOUTH. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.