Facebook

ABS sensoren TOYOTA CELICA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CELICA

De werking van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensor op uw TOYOTA CELICA uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.