Facebook

ABS sensoren TOYOTA CELICA Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CELICA Cabriolet

ABS-sensor op uw TOYOTA CELICA Cabriolet uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARICADILLACMINIALFA ROMEO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

De werking van een ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.