FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA CELICA Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CELICA Cabriolet

ABS-sensor op uw TOYOTA CELICA Cabriolet uitlezen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGVW VOLKSWAGENMAZDADAEWOO. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.