FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA CELICA Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CELICA Coupé

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CELICA Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIJAGUARISUZUSSANGYONG. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.