Facebook

ABS sensoren TOYOTA CELICA Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CELICA Coupé

ABS-sensor op uw TOYOTA CELICA Coupé uitlezen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.