Facebook

ABS sensoren TOYOTA CELICA Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.1999 tot 09.2005
141
192
Coupé

ABS sensoren TOYOTA CELICA Coupé

ABS-sensor op uw TOYOTA CELICA Coupé uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.