Facebook

ABS sensoren TOYOTA CELICA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CELICA Hatchback

ABS-sensor op uw TOYOTA CELICA Hatchback uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

De werking van een ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.