Facebook

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Textar en Lucas Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.