FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Coupé

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Coupé komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKALFA ROMEOLAMBORGHINIPORSCHE. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.