FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA COROLLA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.