FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA COROLLA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Elke TOYOTA COROLLA heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELBEDFORDDAIMLER. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.