Facebook

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Hatchback

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA Hatchback uitlezen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

De werking van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.