Facebook

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEMAZDAFERRARI. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA Hatchback uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.