FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Liftback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Liftback

De werking van een ABS-sensor

Elke TOYOTA COROLLA Liftback heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEBEDFORDGMCTESLA. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.