Facebook

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Liftback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Liftback

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA Liftback uitlezen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.