FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA COROLLA RUMION

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA RUMION

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke TOYOTA COROLLA RUMION heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPFERRARILANCIASMART. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.