FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Stationwagen

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA Stationwagen uitlezen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSFIATMINIINFINITIOLDSMOBILE.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Je kunt bij ons betalen via iDeal en MisterCash Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.