Facebook

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2004 tot 02.2007
85
116
Stationwagen

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACVOLVOSEATPEUGEOT. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke TOYOTA COROLLA Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.