Facebook

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Verso

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Verso

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA Verso uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zelf monteren ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDAEWOOVOLVOSEAT.

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.