FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren TOYOTA CORONA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CORONA Hatchback

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOMINILAND ROVERAUDISUZUKI. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

ABS-sensor op uw TOYOTA CORONA Hatchback uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.