Facebook

ABS sensoren TOYOTA CORONA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CORONA

De werking van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CORONA.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.