Facebook

ABS sensoren TOYOTA CRESSIDA Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CRESSIDA Sedan

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CRESSIDA Sedan komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTROVERALFA ROMEO. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.