FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA CROWN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA CROWN

ABS-sensor op uw TOYOTA CROWN uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERFORDDAFVOLVOBEDFORD. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.