Facebook

ABS sensoren TOYOTA HIACE II Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA HIACE II Bus

ABS-sensor op uw TOYOTA HIACE II Bus uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABJEEPPLYMOUTHISUZUSKODA. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.