FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA HIACE IV Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA HIACE IV Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINHYUNDAIBMW. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw TOYOTA HIACE IV Bus uitlezen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.