FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA IQ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA IQ

Zelf monteren ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ATE, Textar, Pagid, Brembo, ABS, Rofren, Jurid en Zimmermann Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSLADASUBARUBMW. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA IQ uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.