Facebook

ABS sensoren TOYOTA ISIS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2004 tot 08.2014
97
132
MPV
Vanaf 07.2004 tot 08.2009
114
155
MPV

ABS sensoren TOYOTA ISIS

ABS-sensor op uw TOYOTA ISIS uitlezen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.