Facebook

ABS sensoren TOYOTA IST

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2004 tot 07.2007
63
86
Hatchback
Vanaf 05.2004 tot 07.2007
80
109
Hatchback

ABS sensoren TOYOTA IST

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA IST uitlezen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMAZDAJAGUARHYUNDAI. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, Pagid, ABS, Zimmermann, TRW, Rofren, Bendix en Bosch

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.