Facebook

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 100

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.1998 tot 08.2007
150
204
Terreinwagen gesloten
01.1998 tot 08.2007
173
235
Terreinwagen gesloten
02.2002 tot 08.2007
175
238
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 100

ABS-sensor op uw TOYOTA LAND CRUISER 100 uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOLDVFIATLOTUS. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.