Facebook

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 80

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 80

Zelf monteren ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA LAND CRUISER 80 past. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.