Facebook

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 90

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.1995 tot 08.2002
110
150
Terreinwagen gesloten
Vanaf 08.2000 tot 08.2002
120
163
Terreinwagen gesloten
Vanaf 04.1996 tot 12.2002
92
125
Terreinwagen gesloten
Vanaf 04.1995 tot 07.2000
103
140
Terreinwagen gesloten
Vanaf 03.1996 tot 08.2002
131
178
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 90

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAAUDILADAMG. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke TOYOTA LAND CRUISER 90 heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.