FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA LITEACE Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA LITEACE Bestelwagen

ABS-sensor op uw TOYOTA LITEACE Bestelwagen uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWVW VOLKSWAGENROVER. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.