Facebook

ABS sensoren TOYOTA MARK II Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2000 tot 11.2004
118
160
Sedan
10.2000 tot 11.2004
206
280
Sedan
10.2002 tot 11.2004
147
200
Sedan

ABS sensoren TOYOTA MARK II Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA MARK II Sedan komen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUSUZUKIFIATJEEP.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.