Facebook

ABS sensoren TOYOTA MARK X I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2004 tot 09.2009
158
215
Sedan
Vanaf 11.2004 tot 09.2009
158
215
Sedan
Vanaf 11.2004 tot 09.2009
188
256
Sedan

ABS sensoren TOYOTA MARK X I

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA MARK X I past. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAPLYMOUTHALFA ROMEO.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.