Facebook

ABS sensoren TOYOTA MARK X ZiO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2007 tot heden
120
163
MPV
09.2007 tot heden
206
280
MPV

ABS sensoren TOYOTA MARK X ZiO

ABS-sensor op uw TOYOTA MARK X ZiO uitlezen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, ATE, Jurid, Textar, TRW en Rofren Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Je kunt bij ons betalen via overboeking De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.