Facebook

ABS sensoren TOYOTA MIRAI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2014 tot 05.2020
113
154
Sedan

ABS sensoren TOYOTA MIRAI

De werking van een ABS-sensor

Elke TOYOTA MIRAI heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFERRARISKODALAND ROVERASTON MARTIN.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.