FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA MR 2 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA MR 2 II

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA MR 2 II komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.